csatornatisztítás és ipari csatornatisztítás folyamatának a lényege kellemetlen szagok és egyéb kellemetlenségek megelőzése . Az emberek lefolyórendszerében a végtelen mennyiségű szennyvíz, a szennyvíz elszállítás folyamatát igényelheti, nem is beszélve az egyéb háztartási szennyeződésről, amelyek ott mennek keresztül. A vízkő minden ilyen szennyvíz literjében felfedezhető. Miközben a mosdónkat vagy mosogatónkat takarítjuk, ugyanúgy az ezekhez kapcsolódó lefolyórendszert is szükséges rendszeresen karbantartani, akár ipari-technológiai folyadék szállítás folyamatával.  Továbbá érdemes lehet az ipari szennyvíz szállítás megfontolása is, hiszen egy szennyvíz szállítás alkalmazásával sok későbbi gondot, dugulást előzhetünk meg.

A makacs szennyeződések háztartási vegyszerek otthoni alkalmazásával nem közömbösíthetőek! Ipari vegyszerek segítségével viszont igen, és cégünk végez szennyvíz csatorna gépi tisztítása és ipari szikkasztók gépi tisztítása folyamatokat is! Ezen folyamatok során alkalmazott vegyszer kombinációk kereskedelmi forgalomban nem beszerezhetőek, speciális méregkezelői engedély birtokában használható, alkalmazása viszont szakképesítéshez kötött, továbbá a védőruházat használata kötelező. Ha tehát szüksége lenne ipari csatornatisztítás Budapest területén folyamatára, akkor keressen meg minket! A rendszeres karbantartás és tisztítás folyamatos lefolyást biztosít, továbbá dugulások, kellemetlen szagok és vízkő lerakódások ellen is védelmet nyújt.

A kommunális szennyvíz szállítás és minden egyéb tisztító és duguláselhárító munka elvégzése során biztosítjuk a vegyszereket, a tapasztalt, profi munkaerőt védőfelszerelésben, vegyszer biztonsági adatlapokat, és az ipari iszap szállítás folyamatához szükséges  egyéb segédanyagokat. A munkafolyamatok típusonként más-más időintervallumot veszne igénybe. Iszap elszállítás területén igény szerint nyitvatartási időkön kívül is kivitelezzük. A csapatunk által biztosított ipari csatornatisztítás árak nagyon kedvezőek és csak is zárt, sérülésmentes és repedésmentes vízhálózatok során alkalmazható eredményesen! A megsérült, meghibásodott hálózatok megjavításának a folyamata az iszap szállítás szolgáltatás igénybevétele során nem javítható.