Ebben a cikkben vállalkozásunk szolgáltatásait mutatjuk be Önöknek! Ha bármely tevékenység esedékessé válik számára, vagy felkelti érdeklődését, akkor tárcsázzon minket elérhetőségink bármelyikén!

Ipari szennyvíz szállítás:

Lakossági és ipari iszap szállítás és még akár mezőgazdasági területen történő szennyvíz szállítás és iszap szállítás folyamatát is egyaránt kivitelezzük. A mi csapatunk fő tevékenységében, maximális közszolgáltatás keretein belül látja el a településeken keletkezett és felszíni zárt műtárgyakban összeszedett, lakossági valamint közületi vagy céges szennyvíz elszállítás, valamint iszap elszállítás folyamatait, majd engedélyekkel rendelkező ürítésre szánt telepre helyezi és szállítja el azt. A kommunális szennyvíz szállítás elhelyezése az érvényes hatósági engedélyekkel bíró szennyvíz ürítő telephelyeken történik. Valamint vállalkozásunk a rendelkezésére álló gépparkja segítségével azonnali segítséget nyújt az adott települést esetleg érintő rendkívüli segítség, például életmentés és más környezeti károk gyors elhárítására az ipari-technológiai folyadék szállítás folyamata mellett.

Duguláselhárítás

A duguláselhárítás Budapesti folyamata során, vállalkozásunk a szolgáltatási díjainkat a helyszíni felmérés mentén állapítja meg, valamint telefonon keresztül ezekről még kollégánk adhat bővebb információkat. A kiszippantott szennyezett anyagokat a munkavégzés helyszínéhez legközelebb található, szennyvíztisztító telepen helyezzük el. A duguláselhárítás árak tartalmazzák a szennyvíz elhelyezésének és ártalmatlanításának a díjait. Az elhárítás folyamatát a megrendelői elvárások szerint több különböző fajtájú és kapacitású berendezéssel hajtjuk végre.

Zsír és olajfogó tisztítás

Éttermek, otthoni konyhák, szállodák, kifőzdék, és akár ipari vállalkozások számára is elvégezzük a zsírfogó tisztítás folyamatát, az összegyűlt zsírok kiszippantása érdekében, ezzel együtt a zsírfogó aknákat is kitakarítjuk nagy nyomású tisztító berendezéseink alkalmazásával, majd a kiszippantott zsír mennyiségét elszállítjuk egy ártalmatlanító telephelyre. A szolgáltatási árainkról és díjainkról érdeklődjön telefonos elérhetőségeink egyikén. A zsírfogó tisztítások folyamatát és mosatását különböző fajtájú és kapacitású berendezésekkel végezzük el.

Ipari csatornatisztítás

Az utóbbi idők során bekövetkezett időjárás változások eredményeképpen hazánkban is egyre sűrűbben fordulnak elő nagyobb esőzések, amelyek eredményeképpen sűrűbben szükséges lehet a csatornatisztítás folyamata. Hiszen ezen sűrűbb esőzések következtében a csapadék elvezetésére való ereszcsatornák, vízelvezető árkok, vízelvezető csatornák tönkre mehetnek, dugulás következhet be a falevelek, letörött ágak, bemosott hordalékok által. A csatornatisztítás Budapesti folyamata ezért egy lényeges karbantartási munka, amelynek alkalmazásával a vízelvezető berendezések hosszú éveken keresztül megfelelően tudnak majd működni. Továbbá dugulás keletkezhet a csatornarendszerbe nőtt növényi gyökerek által is, amelyre megoldást nyújt az ipari csatornatisztítás Budapesti folyamata cégünk által. A csatornatisztítás árak és díjakkal kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén. A Pónus Kft forradalmi gépparkjának, megfelelően képzett és tapasztalt szakemberből álló csapatának köszönhetően kivitelezi még a legnehezebb dugulásokat, csatornatisztítási problémákat is kedvező ipari csatornatisztítás árak mellett.