Bemutatkozás

Üdvözöljük a Pónus Kft. honlapján!

Cégünk története 1992-ig nyúlik vissza. Az alapító tagok kizárólag magánszemélyek voltak, akik jelenleg is tulajdonosai a társaságnak. A Pónus Kft. a Pónus Bt. és a Gejzír "plussz" Kft. jogutódjaként jött létre. Üzletpolitikai célunk partnereinkkel tartós, megbízható kapcsolat kiépítése és fenntartása.

Természetesen ez megrendelőink és a saját érdekünk is, hiszen Csak közösen tudunk eredményeket elérni a szűkebb és tágabb értelemben vett lakókörnyezetünk szebbé tétele, tisztán tartása érdekében.

Ennek érdekében törekszünk szolgáltatásaink színvonalának emelésére a mindenkori elvárásoknak megfelelően. A gép és a humán erőforrásaink fejlesztésére, képzésére, újabb szolgáltatások felvállalására illetve egy korszerű hulladékgazdálkodási koncepció megvalósítására


                                                              06-70-779-5044!


Rólunk bővebben

Céljaink elérésének egyik eszköze, hogy tevékenységünket szabályozott és ellenőrzött körülmények között végezzük, az MSZ EN ISO 9002:1996 (NQA) minőségügyi rendszer szabványa alapján. Vezetésünk a minőségügyi rendszer követelményeivel összhangban minőségpolitikáját az alábbiak szerint határozza meg:

Alapvető célkitűzésünk, hogy szolgáltatási tevékenységeinket az előírásokban foglalt követelményeknek megfelelően és megrendelőink teljes megelégedésére végezzük. Szolgáltatásaink minőségügyi követelményeit az előírások és a megrendelői elvárások alapján meghatároztuk, a teljesítés megfelelőségéről ellenőrzések útján bizonyosodunk meg.

Hatékonyságunk érdekében tevékenységünk színvonalának folyamatos emelését tartjuk szükségesnek, melynek része a megfelelően képzett és a feladat ellátására alkalmas személyzetről történő gondoskodás, a szükséges eszközök és gépek biztosítása. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy munkavégzésünk során óvjuk és ne szennyezzük környezetünket.

Munkatársaink szakmailag felkészültek, 20 éves tapasztalattal és szakvizsgával rendelkeznek. Képesek a megfelelő munkavégzésre, valamint a megrendelőkkel történő korrekt kapcsolattartásra.

Munkatársainkkal megismertettük a minőségügyi rendszerünket, meghatároztuk ebből fakadó feladataikat, figyelemmel arra, hogy valamennyien a szolgáltatás minőségét befolyásoló tevékenységet végeznek. Küldetésnyilatkozatunk szerint:

Tevékenységünkkel hozzá kívánunk járulni a tiszta és egészséges környezetünk kialakításához, megtartásához!

Szennyvíz elszállítás, iszap elszállítás, szikkasztók tisztítása, ipari csatorna tisztítása, esővíz csatorna tisztítása, szennyvíz csatorna tisztítása

            Hívjon minket Most és megoldjuk problémáit!

                                  06-70-779-5044!


Szennyvíz elszállítás, iszap elszállítás, szikkasztók tisztítása, ipari csatorna tisztítása, esővíz csatorna tisztítása, szennyvíz csatorna tisztítása