Bemutatkozás

Üdvözöljük a Pónus Kft. honlapján!

Cégünk története 1992-ig nyúlik vissza. Az alapító tagok kizárólag magánszemélyek voltak, akik jelenleg is tulajdonosai a társaságnak.

A Pónus Kft. a Pónus Bt. és a Gejzír „plussz” Kft. jogutódjaként jött létre. Üzletpolitikai célunk partnereinkkel tartós, megbízható kapcsolat kiépítése és fenntartása.

Természetesen ez megrendelőink és a saját érdekünk is, hiszen Csak közösen tudunk eredményeket elérni a szűkebb és tágabb értelemben vett lakókörnyezetünk szebbé tétele, tisztán tartása érdekében.

Ennek érdekében törekszünk szolgáltatásaink színvonalának emelésére a mindenkori elvárásoknak megfelelően. A gép és a humán erőforrásaink fejlesztésére, képzésére, újabb szolgáltatások felvállalására illetve egy korszerű hulladékgazdálkodási koncepció megvalósítására.

Hívjon minket Most és megoldjuk problémáit!

+36 70 779 50 44

Ipari csatorna tisztítás, ipari szennyvíz szállítás, iszap elszállítás, szikkasztók tisztítása Budapesten és országosan is kedvező árakon!

Rólunk bővebben

Céljaink elérésének egyik eszköze, hogy tevékenységünket szabályozott és ellenőrzött körülmények között végezzük, az MSZ EN ISO 9002:1996 (NQA) minőségügyi rendszer szabványa alapján. Vezetésünk a minőségügyi rendszer követelményeivel összhangban minőségpolitikáját az alábbiak szerint határozza meg:

Alapvető célkitűzésünk, hogy szolgáltatási tevékenységeinket az előírásokban foglalt követelményeknek megfelelően és megrendelőink teljes megelégedésére végezzük. Szolgáltatásaink minőségügyi követelményeit az előírások és a megrendelői elvárások alapján meghatároztuk, a teljesítés megfelelőségéről ellenőrzések útján bizonyosodunk meg.

Hatékonyságunk érdekében tevékenységünk színvonalának folyamatos emelését tartjuk szükségesnek, melynek része a megfelelően képzett és a feladat ellátására alkalmas személyzetről történő gondoskodás, a szükséges eszközök és gépek biztosítása. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy munkavégzésünk során óvjuk és ne szennyezzük környezetünket.

Munkatársaink szakmailag felkészültek, 20 éves tapasztalattal és szakvizsgával rendelkeznek. Képesek a megfelelő munkavégzésre, valamint a megrendelőkkel történő korrekt kapcsolattartásra.

Munkatársainkkal megismertettük a minőségügyi rendszerünket, meghatároztuk ebből fakadó feladataikat, figyelemmel arra, hogy valamennyien a szolgáltatás minőségét befolyásoló tevékenységet végeznek. Küldetésnyilatkozatunk szerint:

Tevékenységünkkel hozzá kívánunk járulni a tiszta és egészséges környezetünk kialakításához, megtartásához!

Ipari szennyvíz szállítás, iszap szállítás, szikkasztók tisztítása, ipari csatorna tisztítás!

Hívjon minket Most és megoldjuk problémáit!

+36 70 779 50 44

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT !