Zsírfogó és olajfogó tisztítás Budapest, Zsírfogó és olajfogó tisztítás árak kedvezően.

Konyhák, éttermek, húsfeldolgozó, illetve konzerv üzemek működése során zsíros, olajos élelmiszer hulladékkal szennyezett víz kerülhet a csatornába.

Ezekben az esetekben környezet és vízvédelmi előírások miatt kötelező a zsírleválasztó berendezés telepítése, működtetése.

A berendezés típusának, méretének a kiválasztását az üzemelési körülmények ismeretében tervezési segédletek, szabványok alapján határozza meg a tervező.

Ha a berendezés jól működik a rajta keresztül folyó szennyvízből leválasztja a zsírt, olajat és az ülepedő szilárd, szerves maradékot. Így biztosítja a megfelelő, csatornába bocsátási szennyvíz határértékeket.

A dugulás, illetve a csatornabírság elkerülése érdekében az olajat, zsírt és a kiülepedett szerves hulladékot a terheléstől függő gyakorisággal ki kell termelni a zsírleválasztó berendezésből.

A kitermelt hulladékot hatósági engedéllyel rendelkező szállító szállíthatja el. Az előírásoknak megfelelő kezelőtelepen kell elhelyezni.

           Hívjon minket Most és megoldjuk problémáit!

                              06-70-779-5044!

Zsírfogó és olajfogó tisztítás Budapest, Zsírfogó és olajfogó tisztítás árak

Zsírfogó és olajfogó tisztítás Budapest, Zsírfogó és olajfogó tisztítás árak kedvezően.

A zsírfogó az éttermek konyháiból, vágóhidakról, húsfeldolgozó és konzerv üzemekből származószennyvizekből a zsírokat, keményítőket és egyéb szilárd állagú anyagokat gravitációs úton,vegyszer adagolás nélkül, fajsúly különbség alapján választja le, és tartja vissza.

Ülepítő és zsírfogó tér: A berendezésbe érkező zsíros zagyos szennyvíz a csillapítón keresztül az iszapfogó térbe kerül, ahol megnövekedett áramlási keresztmetszet miatt lamináris (lassú, turbulencia­ mentes) áramlás alakul ki, megtörténik a víznél nehezebb, szilárd részek kiülepedése,és az olaj, zsírcseppek felúszása. 

Az iszap az ülepítő tér alján marad, a mennyisége folyamatosan nő. A felúszott olaj és a zsírcseppek összefüggő, egyre vastagodó réteget képeznek.

Az előtisztított szennyvíz olaj és zsírzáró merülőfal alatt átáramlik a kiömlő nyíláshoz.

A zsírleválasztók által leválasztott növényi illetve állati eredetű zsírok­, olajok szinte azonnal erjedésnek, rothadásnak indulnak.

Az ekkor lezajlódó biológiai illetve kémiai reakciók hatására a leválasztóban lévő hulladék kellemetlen, átható, jellegzetes szagú, valamint fokozottan fertőzésveszélyes.

Az épületen belüli elhelyezés esetén zárt rendszerű leválasztó alkalmazása szükséges. A zártrendszer biztosítja az ürítés ­tisztítás esetén felszabaduló szaghatások minimalizálását és a fertőzésveszély elkerülését.

               Hívjon minket Most és megoldjuk problémáit!

                                 06-70-779-5044!


Zsírfogó és olajfogó tisztítás Budapest, Zsírfogó és olajfogó tisztítás árak kedvezően. Hívjon most!
Zsírfogó és olajfogó tisztítás Budapest, Zsírfogó és olajfogó tisztítás árak